2010 m. sausio 1 d., penktadienis

Keliaujantis albumas

Gerai,jau gerai....neslėpsiu,esu įsimylėjusi gražius popieriukus,štampukus...žodžiu, viską kas susieję su screbu.Liga ne kitaip:)Tačiau i screbo pasauli žengiu po mažyyyyti mažulytį žingsnelį.Gal todel,kad screbas turi dauk visokių taisyklių,dizaino ir panašiai.O aš taisyklių nemėgstu.Ir labai džiaugiuosi,kad "aptemus protui" sutinku dalyvauti screbukių projektuose.Tai paskatina imti popierių ir medituoti:)dargi mokintis "pamiršti" visokiausias taisykles taisyklėles.Projekto esmė,albumo savininkė išsiunčia dalyvaujančiom mergaitėm tuščius lapus su sugalvota tema,šį kart ji buvo "Svajoju.Sapnuoju.Geidžiu" ,o dalyvės iki sutartos datos turi grąžinti lapą jau dekoruotą.Taigi,antras mano padraugavimas su screbu:)



5 komentarai:

  1. Labai siltas darbelis. Labai graziai suderinta! As irgi tam keliaujanciam panaudojau tokia pacia popierine servetele :DDD Tikrai tikiuosi, kad isdrysi dazniau paskrabinti, nes atrodo puikiai. O taisykles... Kas ju laikosi, o kas - ne. As pati nemegstu taisykliu :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tosk,aciu!Tikrai,bandysiu screbint dar,tradicinis ne ypac traukia bet netradicinis vilioja labai labai:))))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labai patiko. Toks švelnus skrebukas gavosi... Tarsi svajonės, kurios sklendžia aplink... Vos vos prisiliečia ir vėl sklendžia... :)
    p.s. Aš esu tikra žioplė, tik dabar atradau, kad turi savo tinklaraštį... :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Puiki idėja :) Gražūs svajonių puslapiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Neringa,nu ne žiople,juk tinklarasti visai dar neseniai turiu,o ir nereklaminau niekur,tai is kur ir zinosi zmogau,kas kur ir ka turi:))

    aciu mergaites,uz gera zodi skrebukams.Ech....svarbu man tai

    AtsakytiPanaikinti